Iedereen houdt wel van een lekker soepje. Elke dag bereiden onze koks twee soepen, waarvan één vegetarische soep. Bij de soepen serveren we diverse soorten versgebakken broden.
Ons koude buffet bestaat uit verschillende lekkere voor- en bijgerechten. Zo vindt u op onze saladebar diverse vis-, vlees-, aardappel- en groentesalades. Ook bieden wij u de keuze uit verschillende broden waaronder stokbroden, Italiaans ciabattabrood en boerenbrood. Bij een lekker stukje brood hoort natuurlijk ook huisgemaakte kruidenboter, tapenade en boter.
Onze koks gaan elke dag op een creatieve manier aan de slag om verschillende variaties te maken op de volgende gerechten:
Onze koks grillen en wokken graag speciaal voor u op de lavagrill, Franse plaat of in de wokpan. Zij variëren elke dag met verschillende vis- en vleesgerechten. Denk aan gamba's en mosselen of een lekker biefstukje, kipspiesjes of mini-hamburgers. Deze gerechten worden speciaal voor u bereid waar u bij staat.
Om uw gerecht compleet te maken kunt u ook kiezen voor wokgroenten, die onze koks ook à la minute voor u klaarmaken.
Een diner is niet compleet zonder... toetjes! Zorg er dan ook zeker voor dat u nog wat ruimte over houdt voor ons overheerlijke dessertbuffet. Hier vindt u de lekkerste nagerechten, zoals bavarois, soesjes en ijs. Onze ijssmaken en -soorten zijn aangepast aan het seizoen. Ook kunt u elke dag genieten van vers fruit.
Met onze slagroommachine maakt u uw nagerecht zelf helemaal af.